Ben Wempe

Bouwbedrijf Ben Wempe, sinds 2002 uw adres voor al uw wensen in timmer- (ver)bouw- en onderhoudswerk!

Zowel particulieren als bedrijven weten de weg naar ons te vinden. De vaste klanten weten ondertussen dat wij altijd luisteren naar de wensen van de klant en hen zo goed mogelijk begeleiden en adviseren in deze wensen.

Foto Karin Winnubst

Bouwbedrijf Ben Wempe is een kleinschalig bedrijf en verzorgt alle werkzaamheden in en om het huis, de tuin en kantoor.  Als het nu gaat om specialistisch timmerwerk, het plaatsen van een dakopbouw of vernieuwen van een badkamer, wij zijn uw partner. We zijn thuis in alle bouwdisciplines en voeren vrijwel alle werkzaamheden zelf uit.
Voor specialistische werkzaamheden die wij niet zelf uitvoeren, hebben we een vast team van specialisten. U heeft alleen met ons bedrijf te maken, wij nemen de verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. We denken met u mee, bedenken en ontwerpen creatieve oplossingen. Dit betekent dat wij ook het ontwerp, de tekeningen en vergunning kunnen regelen voor uw project.

Meubels en andere (specialistische)  timmerwerken maken we op maat in de werkplaats of, indien noodzakelijk, ter plaatse.

Wij hebben ruime kennis en ervaring op ons vakgebied en werken, doordat we kleinschalig zijn, met veel enthousiasme en flexibiliteit aan de projecten.

Mocht u geïnteresseerd zijn  geraakt in ons bedrijf, een (vrijblijvende) offerte aan willen vragen of een keer  kennis willen maken, neemt u dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs.

WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera